особистий кабінет
Безкоштовна доставка від 700грн

+38(095)46-15-949

ЩОДЕННО З 7:59 до 20:20

onix
image

 БОНУС КЛУБ – ONIX

ЩО ТАКЕ БОНУСИ?

Бонуси – це внутрішня грошова одиниця на сайті ox.com.ua, яка є внутрішньою валютою, яка використовується при розрахунках за замовлення товарів на даному сайті. Для зручності сприйняття, а також для зручності розрахунків (під час оформлення замовлення) всі бонуси представлені в основній розрахунковій одиниці ГРН. 1 бонус дорівнює 1грн.

 

ЯК ОТРИМАТИ БОНУСИ?

Нарахування бонусів відбувається автоматично. Бонуси нараховуються:
ЗА ЗАМОВЛЕННЯ  +10% ВІД СУМИ ЗАМОВЛЕННЯ
ГРУПА КЛІЄНТАНАЧИСЛЕННЯ БОНУСІВОПЛАТА БОНУСАМИ (МАКС.)
Standart
початкова група після реєстрації
 10%  3%
Silver
загальна сума замовлень 5000 грн.
 10%  5%
Gold
загальна сума замовлень 10 000 грн.
 10%  7%
VIP
загальна сума замовлень 20 000 грн.
 10%  10% 
ЗА РЕЄСТРАЦІЮ  +10 БОНУСІВ
ЗА ВІДГУК ПРО КУПЛЕНИЙ ТОВАР  +5 БОНУСІВ

 

 

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ БОНУСИ?

Ви можете розплачуватися бонусами так само, як при оплаті товару звичайними грошима. Просто вкажіть у процесі оплати «Використовувати бонуси» та максимально можлива сума бонусів буде списана за оплату частини або всього вашого замовлення.

 

КОЛИ Я ОТРИМАЮ БОНУСИ?

Ви отримуєте нарахування бонусів відразу як менеджер прийме замовлення. Бонуси нараховуються відповідно до умов бонусної системи і діють протягом 90 днів.

 

ЩО Я З НИМИ МОЖУ ЗРОБИТИ?

Бонусні кошти нараховуються на ваш рахунок відразу після оплати Вами замовлення і їх неможливо передати на інший рахунок, а також перевести в готівку або переказати на рахунок будь-якої платіжної системи. Бонуси належать лише Вам (у системі ox.com.ua), не є зовнішньою валютою та нараховуються як % від суми (або її частини) сплаченої реальними/віртуальними грошима.

 

СКІЛЬКИ У МЕНЕ БОНУСІВ?

Стан Вашого бонусного рахунку та інформацію щодо всіх бонусних транзакцій, завжди можна перевірити у Вашому  особистому кабінеті
Будьте в курсі Ваших додаткових можливостей.

 

ХОЧУ БІЛЬШЕ БОНУСІВ!

Зверніть увагу — ви також можете заробити бонуси, за реєстрацію, за розміщення відгуків про товари та беручи активну участь в акціях та опитуваннях, що проводяться на сайті, які мають на увазі у своїх умовах нарахування бонусів.
Безкоштовна доставка від 700 грн.

Onix - КОСМЕТИКА ТА ДОГЛЯД